Monday, 2 July 2012

tips: cara nak tahu lelaki suka kat kita?

haaa.. entri ni sesuai sgt bg org2 yg baru nak brknalan dgn seseorg ..especially for those girls yg nak tahu lelaki yg korang knal tu nak brkawan atau pon nak jdkan korang someone special..wink wink...take a look at these :
#sekiranya perbualan dengan kita hanyalah perkara remeh temeh dan tak lebih dari itu,dia sedang mncari seorang kawan..Sekiranya dia benar2 berminat dengan kita..dia akan brtanyakan mngenai latar blakang kita,keperluan kita..masa hadapan kita...

#sekiranya dia mngambil nmbor telefon kita tetapi tidak menelefon kmbali dalam tempoh 24 jam,dia hanyalah mnganggap kita sebagai kawannya..sekiranya dia mngambil nmbor kita dengan bersungguh2..dia benar2 mahu brknalan dgn kita..

#sekiranya dia mngajak kita keluar mkan dan mmbiarkan kita mmbayarnya sendiri ataupon mmbayar separuh dari jumlah bil..dia hanya mnganggap kita sebagai kawan..tetapi jika dia mmbayar bil tersebut tanpa disuruh oleh kita..dia memang seorang lelaki yg betul2 inginkan kita jadi sebahagian dari hidupnya..

#sekiranya dia datang lewat apabila mmbuat temujanji dengan kita dan tidak menelefon kita mmberi sebab..dia sbnarnye mahukan kita mnjadi kawannya sahaja...tetapi jika dia datang tepat pada waktunya dan menelefon kita mmberitahu kenapa dia lewat..dia mahukan kita lebih dari seorang kawan

#sekiranya dia tidak kisah kita keluar dgn lelaki lain..dia anggap kita sbg kawan sahaja..tetapi jika dia hanya mahu kamu keluar dengannya sahaja..dan dia kata dia cemburu kalau kita brkawan dgn lelaki lain..it means..dia mahu kita jadi yang istimewa untuk dia...



No comments:

Post a Comment

Do comment this entry :)