Thursday, 5 June 2014

blog is under maintenance .. ;'(


tengokkk ni.. banyak gambar yang terdelete.. then semua post jadi macam ni.. alahai.. nak kena upload gambar untuk setiap entri semula... ya allah.. penatnyaaa.. ;( dah la tengah study week.. rasa cam stress gila tadi bila bukak je blog nih.. semua gmbar hilang .. dah la ada 70++ kot post dalam blog nih.. tu tak kira blog satu lagi.. hermm,, 

so aku perlukan masa untuk perbaiki masalah ni.. bg habiskan exam dulu la ye.. maaf atas segala kesulitan yg berlaku.. hehehehe

2 comments:

  1. Tak apa ,, belajar diutamakan kann .. ekin pun dulu terdelete ,, nak haplodd gambar balikk , dah tak simpan pulakk

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe tenkiu syiqin.. sebab memahami.. haa yg kite pulak. nasib baik dah ada dlm laptop.. tersusun dlm file.. tapi ada jugak yg hilang terus.. ;'(

      Delete

Do comment this entry :)