Tuesday, 27 May 2014

D.I.Y : Dinner photobooth

salam semua.. ni nak share sikit apa yg aku dah buat untuk dinner blok hari tu.. untuk mnjimatkan wang.. so, aku buat sendiri.. mula2 decoration part untuk dinner ni sepatutnya org lain yg handle.. then tetibe 3 hari sebelum event.. aku di propose untuk ambil alih.. sbb kakak tu ada hal sikit.. hehehe so, aku malas nak beli2 ni.. ape lagi.. buat sendiri.. tgk gambar dah boleh tau kot ape yg aku buat.. kann.. heee
sediakan brg2 seperti dlm gambar... gunakan apa yg ada...
print mana2 ayat2 yg terbaik untuk digunakan nanti...

sediakan sehelai kertas A4 untuk buat pasu (pasu lah sgt.. haha)
taraaa.. untuk balut botol ni sbnrnyaa.. hehe.. lpas potong ikut acuan.. tulislah apa2 atas kertas tuh.. 
letak sedikit plasticine untuk cucuk tulisan2 yg korang dah buat..
DONE !!! 
this is the simple deco that come across my mind..

Finally.... siapp.. hehehe 
this is my EX-rumate masa tahun 2 dulu.. and my ex-matrik collegemate..
ni pulak rumatee sekarang..(tahun 3)  hehe dia ni my junior la..  
Crew of DEcoRation Part .. =)


THATS ALL.. selamat mencuba =)

2 comments:

  1. Cantik dan comel yg awak buat tu.. Boleh x ajar nk buat cemana.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe boleh :) awak nak tau yg mana satu?

      Delete

Do comment this entry :)